fbpx

Vizitat

(Maj, 2018) – Vizitë në Rrafshin e Dukagjinit, mësimdhënsja e lëndës së Gjeografisë i njohu nxënësit e shkollës sonë me bukuritë të cilat i ofrojnë Alpet Shqiptare. Një ndër aktivitetet të cilat u zhvilluan ishte edhe argëtimi në Zipline

(Prill, 2018) – Nxënësit e Shkollës Zenit vizituan Fakultetin e Edukimit (Kabinetin e Biologjisë) si dhe Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore (Laboratorin e Kimisë)

(Mars, 2018) – Nxënësit e shkollës Zenit vizituan qendrën e skijimit në Mavrovë. Gjatë kësaj kohe ata zhvilluan aftësitë e tyre të skijimit dhe u ndanë të kënaqur me vizitën dhe me kohën e kaluar së bashku.