fbpx

Pushimet

Nxënësit e shkollës Zenit vizituan qendrën e skijimit në Mavrovë.

Gjatë kësaj kohe ata zhvilluan aftësitë e tyre të skijimit dhe u ndanë të kënaqur me vizitën dhe me kohën e kaluar së bashku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *