fbpx

Mëso duke ndërtuar

Nxënësit e Shkollës Zenit vizituan Fakultetin e Edukimit (Kabinetin e Biologjisë) si dhe Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore (Laboratorin e Kimisë)