fbpx

Libri

23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit

Dje me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit në hapësirat e shkollës sonë janë organizuar aktivitete të ndryshme.
Nxënësit përzgjedhën librat e tyre të preferuar dhe diskutuan rreth tyre.
Këtë festë e zbukuruan edhe të vegjëlit tanë duke lexuar krijimet e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *