fbpx

Klubet e reja

Nxënësit e shkollës “Zenit” të udhëhequr nga mësimdhënësit interpretuan në skenën e teatrit “Dodona” për nder të ditës së shkollës.

Drama, recitimi dhe kënga ishin disa nga pikat e performuara që lanë mbresa te prindërit dhe publiku.

Ne përgëzojmë nxënësit për paraqitjen e tyre gjatë programit duke ju dëshiruar suksese!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *