fbpx

Info

KLUBET:

-Volejboll: Në këtë klub meremi shum me volejbollin në përgjithsi duke filluar nga pasimet dhe pranimet e topit lëvizjet e lojtarve në fush vendosja e lojtarve në fush pozitat e trupit,qëndrimet, shërbimet,bllokun me ni dy dhe tre lpjtar.Me elementet taktike dhe teknike ne lojen e volejbollit. Volejbolli eshte sport që luhet me top në të cilin dy ekipe të kunderta garoijnë në terenin ku eshte tërhequr rrjeta në mes.qëllimi eshte hedhja e topit në anën e kundershtarit.

-Futboll: nxënsitë e interesuar për futbollin zhvilloin aftësit e tyre për këtë aktivitet I cili është edhe klubi më të preferuar për nxënsit.sporti I futbollit është sport atraktiv për nxënsit ku nxënsit gjat klubit të futbollit argëtohen, zbaviten dhe dëfrehen në maximum,futbolli si sport është më I popullarizuar në bot dhe nxënsit tan në kët ditë të klubit jan më të relaksuar.