fbpx
Category .
Home

.

-

Page 2

1 May

Libri

23 Prill – Dita Ndërkombëtare e Librit Dje me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit në hapësirat e shkollës sonë janë organizuar aktivitete të ndryshme. Nxënësit përzgjedhën librat e tyre të preferuar dhe diskutuan rreth tyre. Këtë festë e zbukuruan edhe të vegjëlit tanë duke lexuar krijimet e tyre.

READ MORE
1 May

Biologji

Prezantim dhe punë praktike. Matja e tensionit të gjakut dhe matja e pulsit ishte tema e ditës në orën e Biologjisë.

READ MORE
19 Apr

English

English class / spelling bee competition / flashcards exciting games & activities

READ MORE
19 Apr

Gjuhe Shqipe

Sot nxënësit përforcuan temën: “Letërsia Moderne Shqipe” përmes aktivitetit të asociacionit, metodë kjo e cila shfaqë aftësitë e nxënësve në mendimin kritik.  

READ MORE
30 Jan

Klubet e reja

Nxënësit e shkollës “Zenit” të udhëhequr nga mësimdhënësit interpretuan në skenën e teatrit “Dodona” për nder të ditës së shkollës. Drama, recitimi dhe kënga ishin disa nga pikat e performuara që lanë mbresa te prindërit dhe publiku. Ne përgëzojmë nxënësit për paraqitjen e tyre gjatë programit duke ju dëshiruar suksese!

READ MORE
30 Jan

Pushimet

Nxënësit e shkollës Zenit vizituan qendrën e skijimit në Mavrovë. Gjatë kësaj kohe ata zhvilluan aftësitë e tyre të skijimit dhe u ndanë të kënaqur me vizitën dhe me kohën e kaluar së bashku.

READ MORE