fbpx
Category .
Home

.

9 Aug

Konkurs pune në shkollën Zenit

  Shkolla “ZENIT” institucion privat i arsimit nëntëvjeçar dhe të mesëm të lartë shpall konkurs për vende të lira pune. Nese jeni entuziast/e  dhe i/e motivuar për të punuar dhe për t’iu bashkangjitur ekipit tonë profesional,  inkurajoheni të aplikoni për këto pozita :   Nr. Niveli Pozita Numri i pozitave 1 1 Mësimdhënës/e për mësim […]

READ MORE
14 Jun

Rezultatet e provimit të bursave 2019

READ MORE
14 May

Gjeografi2

Nxënësit në orën e Gjeografisë mësuan mënyren e përdorimit të Teleskopit.

READ MORE
14 May

Gjeografi

Vizitë në Rrafshin e Dukagjinit, mësimdhënsja e lëndës së Gjeografisë i njohu nxënësit e shkollës sonë me bukuritë të cilat i ofrojnë Alpet Shqiptare. Një ndër aktivitetet të cilat u zhvilluan ishte edhe argëtimi në Zipline.

READ MORE
14 May

Biologji2

Nxënësit në orën e Biologjisë mësuan procedurat e përgatitjes së herbariumit (mbledhjen e bimëve në natyrë, tharjen e bimëve dhe determinimin e tyre).

READ MORE
1 May

Toka

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Tokës, nxënësit e Shkollës Zenit kanë realizuar disa aktivitete në hapësirat e shkollës. Redukto – Ripërdor – Reciklo për një Tokë të lumtur !

READ MORE